Kamenictví pardubice - ilustrace 01
Kamenictví pardubice - ilustrace 02
Kamenictví pardubice - ilustrace 03Kamenictví pardubice - ilustrace 04Kamenictví pardubice - ilustrace 05Kamenictví pardubice - ilustrace 06Kamenictví pardubice - ilustrace 07Kamenictví pardubice - ilustrace 08


Kamenictví Kůrka
- Ladislav Kůrka
(19 let praxe v oboru)


Vzorková prodejna
J.Palacha 853,
530 02 Pardubice


tel.: 466 330 074
mob.: 777 337 383

kurka@
kamenovyroba.cz



Kamenictví pardubice - ilustrace 09


rady pro pozůstalé

Výběr kamenictví a rady
pro pozůstalé … zde..


Kamenictví pardubice - ilustrace 10


Příjem objednávek:


po telefonické domluvě
777 337 383
466 330 074


mapa - kamenictví kůrka



PŘELOUČ Štěpánov 1

(cesta k nám)


Kamenictví pardubice - ilustrace 11


FAKTURAČNÍ ÚDAJE

Ladislav Kůrka
Nemošice 28. října 312
Pardubice IV

IČ: 68236760
DIČ: CZ7701173139

- registr ŽP


Kamenictví pardubice - ilustrace 12


SPOLUPRACUJEME

Pieta Trejbal s.r.o.


Kamenictví pardubice - ilustrace 12


SPOLEČENSTVO KAMENÍKů


Kamenictví pardubice - ilustrace 13

jsme členy
společenstva kameníků



Kamenictví pardubice - ilustrace 1


OBCE, VE KTERÝCH PŮSOBÍME

Kamenictví Holice
Kamenictví Přelouč
Kamenictví Chrudim
Kamenictví Heřmanův Městec
Kamenictví Kolín
Kamenictví Nymburk
Kamenictví Čáslav
Kamenictví Kutná Hora


Kamenictví pardubice - ilustrace 14

administrace


Kamenictví pardubice - ilustrace 15

Cookies :



Provozovatel webu, Ladislav Kůrka, Nemošice, 28. října 312, 530 03 Pardubice, IČ: 68236760, kurka@kamenovyroba.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Cookies používáme pro běh webových stránek, analytické účely a cílení reklamy.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky.

Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, na e-mailový kontakt správce.

Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Druhy cookies

Všeobecně lze soubory Cookies, neboli dočasné soubory uložené v prohlížeči, rozdělit na dva druhy. Ty, které se ukládají jen krátkodobě a na webu či e-shopu slouží k usnadnění jeho využívání (např. zapamatováni si vloženého zboží v košíku, navštíveného produktu, zavření vyskakovacího okna apod.). Tyto dočasné cookies umožňují uchovávání informací při přecházení z jedné webové stránky na druhou a odstraňují tak potřebu opakovaného zadávání některých údajů.

Druhý typ souborů cookies se ukládá delší dobu (např. několik týdnu až měsíců). Tyto cookies pomáhají k tomu, aby bylo možné identifikovat váš počítač při opakované návštěvě našich webových stránek. Neumožňují vás však identifikovat jako konkrétní osobu.

Dlouhodobé cookies soubory nám umožňují nabídnout vám relevantní obsah nebo reklamu. Sbíraná data jsou zcela anonymní a nemůžeme je spojovat s jakýmikoliv jinými daty.

Proč využíváme cookies?

Běhové cookies – Aby naše stránky fungovaly, jak mají, používáme běhové cookies.

Analytické údaje - Abychom mohli zlepšovat kvalitu našich stránek, shromažďujeme anonymní statistiky návštěvnosti, které nám pomáhají k dalšímu rozvoji našeho webu. Pro evidenci využíváme nástroj Google Analytics s platným dodatkem pro zpracování osobních údajů třetí stranou. Tato data není možné spojovat s konkrétní osobou.

Zobrazování reklamy - Cookies umožňují lepší cílení reklamy pro naše uživatele a návštěvníky díky personalizaci jejich obsahu tak, aby zákazník dostával reklamu na produkty nebo služby, které jsou pro něj relevantní, tedy projevil o ně v minulosti potenciální zájem.

Pro tento typ reklam využíváme níže uvedené služby, v rámci kterých dochází k segmentaci uživatelů na základě společných rysů. Tato data není možné spojovat s konkrétní osobou.

  • SEZNAM.CZ, a.s. (Sklik). Více informací ZDE

    /Naše webové stránky využívají technologie cílení reklam od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s./

  • Google (AdSense, AdWords) Více informací ZDE

  • Facebook (Facebook Pixel). Více informací ZDE

Přehled cookies

Typ Název Účel Expirace
Běhové cookies / cookies první strany PHPSESSID Běh aplikace, přizpůsobení zobrazení, ukládání předvoleb návštěvníka Dle nastavení prohlížeče, max 14 dní
Analytické údaje / cookies první strany Google Analytics Získání statistických informací Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění
Zobrazování reklamy / cookies třetí strany Seznam Sklik identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů
Zobrazování reklamy / cookies třetí strany Google Adwords identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů
Zobrazování reklamy / cookies třetí strany Pixel Facebook identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting) 180 dnů

Veškeré cookies zpracováváme na základě oprávněného zájmu správce

Jak Cookies deaktivovat nebo vymazat?

Pokud nechcete soubory cookies využívat nebo smazat jejich obsah, který webové stránky o vašich návštěvách na různých webových stránkách a portálech uložily, můžete využít návody pro jednotlivé nejčastěji využívané prohlížeče níže:

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Jedná se zejména o příspěvky na sociálních sítích, které slouží jako citace. Zejména Twitter a Facebook.

Další informace

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.



Všechna práva vyhrazena. © 2018 Kamenictví Kůrka. | Cookies | Ochrana osobních údajů

Obsah těchto webových stránek, zejména jednotlivé texty, obrázky, grafika i grafické prvky či multimediální soubory, celkové vzájemné uspořádání a grafické ztvárnění těchto stránek je autorským dílem a jako takové je chráněno. Obsah stránek ani jeho jednotlivé části nesmí být kopírovány, měněny, znovu reprodukovány ani jinak užity bez předchozího výslovného písemného souhlasu Kamenictví Kůrka.


Kamenné ploty a zíďky |  Rustikální nábytek |  Projekty rodinných domů |  Lety balonem nad Pardubice a okolí |  Vysoušení zdiva |  Sanace mokrého zdiva |  Střechy Chrudim, Pardubice |  Solární kolektory |  Tvorba www stránek


TOPlist